Over TV Set

Tennissen is een heerlijke sport. En tennissen bij een kleine vereniging in een klein dorpje is helemaal fantastisch. TV SET is een actieve en gezellige vereniging met een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Zowel beginners, recreanten als wedstrijdspelers zullen zich snel thuis voelen. Alle activiteiten zijn erop gericht om de leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan de tennissport, ongeacht leeftijd en speelsterkte. Er zijn mogelijkheden om competitie te spelen, mee te doen aan de toernooien die gehouden worden en te trainen onder begeleiding van een vaste trainer. Ook zijn er vele mogelijkheden om vrij te spelen. Ons sportpark heeft 3 verlichte advanced Redcourt buitenbanen die het gehele jaar bespeelbaar zijn. Geen winterstop dus, mits het weer het toelaat.

Op het moment telt de vereniging ongeveer 200 leden. We kunnen altijd nog wel een paar leden gebruiken. Inschrijven als nieuw lid doe je eenvoudig via deze site.

Een groot deel van de leden zorgt als vrijwilliger voor het reilen en zeilen van de vereniging, het onderhoud van het eigen clubhuis en de banen. De bar is in eigen beheer en de bardiensten worden door alle seniorleden bij toerbeurt gedraaid.

Kortom: TV SET staat voor sportiviteit, activiteit en gezelligheid.

Kom regelmatig terug op www.tvset.nl. Deze site wordt vaak geüpdatet met het laatste nieuws en belangrijke informatie.

Tot ziens op de tennisbaan!