Hawaii toernooi voor leden

16 mei 2023


Aloha tennisliefhebbers,  

Haal je Hawaiiaanse shirt uit de kast, doe een bloemenkrans om en bereid je voor op het meest tropische tennistoernooi van het jaar! Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert TV Set voor leden een onvergetelijk Hawaiiaans tennistoernooi.  

Laat je beste tennisvaardigheden zien terwijl je gehuld bent in een kleurrijke zomerse outfit en vergeet niet je beste dansmoves mee te nemen, want er zal de hele dag door tropische muziek te horen zijn. Na de wedstrijden organiseren we een geweldige barbecue, waarbij je kunt genieten van diverse heerlijke gerechten en drankjes die je smaakpapillen in aloha-sferen zullen brengen.  

De kosten voor deelname aan het toernooi en de barbecue bedragen slechts 10 euro per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Schrijf je in en wordt deel van deze onvergetelijke dag vol tennis, gezelligheid, lekker eten en de beste tropische vibes.  

Tijdstip: vanaf 13.00 uur tot na de bbq  

We spelen gemengd dubbel, inschrijven kan alleen of met een dubbelpartner. Of je nu beginner bent of al jaren de sterren van de baan speelt, meld je aan: het gaat vooral om het plezier!  

Inschrijven: stuur een mail naar [email protected] (eventueel inclusief dieetwensen)  

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 24 juni 2023 bij TV Set.  

Mahalo en tot dan!  

Sjoerd en Huib 

Nieuwscategorieën